ljekarne mandis pharm
 
 

 

Odabirom željene lokacije na popisu ljekarni s desne strane, otvara se kalendar događanja i popis promocija, savjetovališta i ostalih događanja na istoj.

Nadamo se da ćete pronaći željene informacije. Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije i upite.
Vaše sugestije i komentari su dobrodošli kako bi bili još bolji u ispunjavanju vaših ljekarničkih potreba.

Vaš Mandis pharm tim
 

  • Optometrijsko savjetovalište i određivanje dioptrije

  • Dermokozmetičko savjetovalište

  • Analiza kože najsuvremenijim Multi Skin Test Centrom MC 1000

  • Nutricionističko savjetovalište

U samom centru Zagreba, na adresi trg Maršala Tita br.8, otvoren je jedinstveni koncept optike i specijalizirane prodavaonice lijekova koja na jednom mjestu pruža usluge dermokozmetičkog, nutricionističkog i optometrijskog savjetovališta uz određivanje dioptrije - Mandis plus.

Želeći svojim klijentima pružiti uslugu više, tvrtka Mandis pharm novim je i jedinstvenim konceptom napravila velik iskorak u poslovanju čime je dokazala da svojim radom i pristupom želi biti dugoročna podrška svojim klijentima, a ponudu usluga uvijek održati na najvišoj mogućoj razini. Mandis plus, koncept optike i specijalizirane prodavaonice lijekova koja objedinjuje usluge dermokozmetičkog i nutricionističkog savjetovališta uz optometrijsko savjetovalište i određivanje dioptrije, na jednom mjestu osigurava cjelovit pristup rješavanju zdravstvenih problema i tegoba svojih klijentata.

Dermokozmetičko savjetovalište nudi potpuno besplatan dubinski pregled kože najsuvremenijim Multi Skin Test Centrom MC 1000 – prvim takvim u Hrvatskoj. Prislanjanjem ultrazvučnih sondi na kožu klijenta, uređaj utvrđuje pravo stanje kože na temelju kojeg stručno osoblje Mandis plusa savjetima pomaže u pravilnoj njezi i zdravlju kože.

Uz velik izbor vitamina i minerala, dodataka prehrani i besplatne savjete nutricionista, Mandis plus optika i specijalizirana prodavaonica lijekova u optometrijskom savjetovalištu pruža i besplatan pregled optometrista koji na temelju dugogodišnjeg iskustva savjetima pomaže u odabiru kontaktnih leća te dioptrijskih naočala. U dijelu optike dostupan je i velik izbor atraktivnih sunčanih naočala.

Reprezentativan i ugodan prostor, dobra opskrbljenost kvalitetnim proizvodima, stručno i educirano osoblje te individualiziran pristup klijentu jamstvo su kvalitete i vrijednosti koju vam na jednom mjestu pruža Mandis plus, optika i specijalizirana prodavaonica lijekova.

Povodom otvorenja Vas očekuju brojne pogodnosti i popusti.

Kontakti:

tel +385.1.4826.429
kazaliste@mandis-pharm.hr
optika@mandis-pharm.hr
Trg maršala Tita 8, 10000 Zagreb

  • Bioderma Vas daruje s 20 % blagdanskog popusta do 28.12.2014. Više

  • Iskoristite 30% blagdanskog popusta na Aloe Vera ESI proizvode. Akcija traje do 28.12.2014. Više