TEME

Svi znamo da sunčani dani utječu dobro na naše raspoloženje, podižu energiju i blagotvorno djeluju na naše mentalno zdravlje. Osim toga, sunčeve zrake potiču cirkulaciju i omogućavaju stvaranje vitamina D, posljednjih se godina sve više govori o štetnom djelovanju UV zraka na kožu. Sunce često ostavlja ružne tragove na koži poput hiperpigmentacijskih mrlja, opeklina, potiče ubrzano starenje, alergijske reakcije, gubitak vlage i elastičnosti te ostalih težih oboljenja kože.                                                                                                                           

Kožu je, stoga, potrebno zaštiti i njegovati iznutra unosom antioksidansa i specifičnih nutrijenata koji doprinose zdravom izgledu kože, sprječavaju njeno prerano starenje i umanjuju oštećenja izazvana izlaganjem suncu.

Tajna lijepe kože skriva se u Almagea® SUNLOVE SKIN+ dodatku prehrani koji sadrži mješavinu ulja sjemenki boreča, argana te ulje ploda uljane palme, mješavinu prirodnih karotenoida, a obogaćenog sa 6 mg astaksantina te dodatnim količinama vitamina E i selena koji pridonose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.                                                            

Ključna prednost ovog pripravka jest sinergija visokovrijednih biljnih ulja i snažnih antioksidansa astaksantina, vitamina E, selena, luteina i koenzima Q10. Kombinacija ovih aktivnih tvari štiti stanice od štetnog utjecaja slobodnih radikala i omogućuje pripremu kože za odgovorno izlaganje suncu bez štetnih posljedica. Astaksantin je karotenoid, moćni antioksidans iz prirodnog izvora, alge naziva Haematococcus pluvialis, koji pripada skupini karotenoida, a po antioksidacijskom kapacitetu je snažniji 500 puta od vitamina E i čak 6000 puta od vitamina C. Ulje boreča bogato je izrazito vrijednom gama-linolenskom kiselinom, koja posjeduje snažni protuupalni učinak. Ulje argana iznimno je bogato nezasićenim masnim kiselinama, fitosterolima i tokoferolima. Ulje ploda uljane palme prirodno sadrži prirodno u sebi antioksidanse: tokoferole i tokotrienole. Vitamin E i selen u našem organizmu djeluju kao „hvatači“ štetnih slobodnih radikala i time umanjuju oksidacijski stres u organizmu te mogu pomoći u prevenciji oštećenja izazvanih UV zračenjem.

Almagea SUNLOVE SKIN+ preporučamo koristiti i tijekom cijele godine kao saveznik u zaštiti cijelog organizma od štetnog djelovanja slobodnih radikala, a pozitivno djelovanje osjetit će posebno osobe koje su zbog posla kronično izložene UV zračenju, osobe koje odlaze u solarij te one koje pate od kroničnih dermatoloških problema kao što su akne, dermatitis, psorijaza i vitiligo.    

Almagea SUNLOVE SKIN+ je, zbog bogatstva antioksidansa, posebno namijenjen svim ljudima koji žele doprinijeti smanjenju oksidacijskog stresa u svom organizmu, a posebno za pripremu kože za izlaganje suncu. Primjenom ovog pripravka osiguravamo svojem tijelu esencijalne nutrijente koji su potrebni za unutarnju njegu i održavanje ljepote kože, kose i noktiju.

Način primjene: 1 kapsula dnevno s dosta tekućine, uz obrok
Pakiranja:
Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® kapsula.